Montenegro
13 juni 2025 - Lepetane, Montenegro
Eindelijk zijn we dan Montenegro, t was niet ver rijden maar we hebben er lang over gedaan, je moet twee douane posten door namelijk. Eerst de post van Kroatië daar stond al een giga rij, en t duurt allemaal heel lang. Daarna weer een grenspost van Montenegro. Weer lange rij en ze willen ook de auto papieren zien. Al met al duurde dit wel een uur denk ik. Maar de route is prachtig vlak langs de kust. De camping was goed te vinden. Het had alleen wat voeten in de aarde om verbinding met onze telefoon te krijgen. Op de camping is wifi maar onze provider werkt niet in Montenegro want dit land is geen EU lid. We hadden thuis al via y sim een bestelling gedaan, maar t instaleren was wat lastig. Op de fiets naar Tivat en naar een tel winkel, toen we daar waren werkte t ineens wel. Tenminste ik geloof t. We zitten aan t water en hebben net nog lekker gezwommen. Morgen naar de stad Kotor op de fiets, is zo’n 15 km langs de kust dus moet te doen zijn. Heb een foto van vanmorgen van de douches op de camping gezet en 1 met een ijsje in de hand in de haven van Montenegro, een groot verschil haha
Lia:13 juni 2025Ziet er allemaal super leuk uit! En hopelijk gaat het met je enkel ook weer beter.
Rianne Heijnen:14 juni 2025De enkel blijft nog dik en soms wat pijnlijk, maar komt goed.