24 September

24 september 2024 - Sirmione, Italië

Gisteravond en vannacht veel regen, echter vanmorgen kwam het zonnetje er weer door. We hebben rustig aangedaan en zijn aan t eind vd ochtend op de fiets gestapt richting het historische centrum. Heb toch het huis van Maria Callas ontdekt, ik stond er te dichtbij dan zag je t niet, maar van een afstand kon je t mooie gele huis zien. We hebben nog een poosje aan t meer gezeten waar Appie heeft gezwommen en zijn ook nog naar de andere kant van het schiereiland geweest op de fiets. Het valt tegen om langs t meer te fietsen, er ligt niet echt een mooi fietspad dus je fietst langs de weg. Bij terugkomst op de camping bleken er weer veel nieuwe mensen te zijn aangekomen, terwijl er gisteren zo’n grote uittocht was van mensen, we stonden alleen in het rijtje maar nu is er toch een heuse prinses tegenover ons komen staan. Tenminste dat denkt appie, want die man deed alles camper goed parkeren op stutten zetten tafel en stoelen naar buiten kleedje eronder bloemetje op tafel, en die vrouw bleef maar op de bijrijdersstoel zitten. Haha appie zegt das vast een prinses die hoeft niks te doen. En ze zit nu eindelijk buiten maar doet nog steeds niks, ik ga zo ff met haar praten hoe ze dat voor mekaar krijgt. Straks onze laatste Italiaanse maaltijd hier, morgen vroeg vertrekken we richting Duitsland naar de Bodensee. En dan donderdag weer naar Aalten als alles meezit. Tot schrijfs maar weer.

1. Rob V:
    24 september 2024
    Al vast een goede huisreis gewenst. Met veel indrukken rijker.😘
  2. Rianne Heijnen:
    24 september 2024
    Dankjewel Rob, tot snel en leuk dat je ons gevolgd hebt.
  3. A.temolder:
    24 september 2024
    Rianne ik dacht dat appie jou ook als een prinses behandeld maar ik denk dat jij niet zo lang kunt stil zitten en niks doen😁😅🤣
    Nog veel plezier en een goede terug reis gr
  4. Rianne Heijnen:
    24 september 2024
    Haha dat dacht je maar, en nee klopt ik kan niet stil zitten.
  5. Elly:
    24 september 2024
    En? Wijzer geworden Rianne? Goede terug reis.
  6. Rianne Heijnen:
    25 september 2024
    Haha t is een wat oudere vrouw met jonge man kwestie van geld denk ik 🤣🤣