23 September
23 september 2024 - Sirmione, Italië
Het leek vanmorgen toch nog een mooie dag te gaan worden , ondanks de berichten gisteren. We wilden eigenlijk gaan varen maar we hebben gekozen om te gaan fietsen. Langs t meer op, heerlijk terrasje pakken. Op de terugweg even iets eten, en toen begon t te regenen. We zaten eerst buiten maar iedereen ging op een gegeven moment toch maar naar binnen, zo ook wij. T begon steeds harder te regenen en wij iedereen maar wachten haha. Op een gegeven moment was t droog, wij als de bliksem naar de camping, tot een paar honderd meter vanaf de camping begon t weer te regenen. Onze was hing nog buiten maar viel mee die was niet erg nat. Nu is t half 6 en t begint al wat donker te worden, en t regent nog steeds. Dit wordt een avondje binnen zitten ben ik bang. Ach boek en haakwerk mee, en spelletjes genoeg. T is ook wel knus zo met die regen op t dak. De was hebben we onder de luifel gehangen. Drogen doet t niet maar binnen heb ik ook geen ruimte. Hopen dat t morgen weer droog is. We zullen t zien.
A.temolder:23 september 2024Je moet maar denken na regen komt zonneschijn. En een avondje niks doen is ook leuk gr