Valencia
12 mei 2024 - Valencia, Spanje
Nou dat was ook wat, gisteren terug gekomen van Friesland, camper uitgepakt en schoongemaakt, en toen weer de koffer ingepakt om naar Valencia te gaan met Kim. Heeeel vervelend allemaal. Om 5 uur opgestaan vanmorgen en om 8 uur waren we in Haarlem bij Kim. We vlogen ipb dit betekent als er plek is kun je mee. Nou wij hadden geluk de laatste twee stoelen waren voor ons. Omdat kim daar werkt konden we ook in de lounge zitten. Lekker luxe, eten en drinken zoveel je wil. Om 12 uur richting de gate, kim liep naar voren om te zien of er plek was en ja hoor we kregen zowaar twee stoelen 10 d en 11 c dus ook nog dichtbij elkaar. Om half 4 hadden we onze koffer van de band gehaald en en toen was t uitvogelen hoe in t hotel te geraken. Google weet alles je toetst t adres in en openbaar vervoer en je kunt precies zien hoe je moet reizen. Eerst de koffer in t hotel gezet en wat anders aangetrokken, toen op weg naar t strand. Eerst heerlijk over t strand gelopen. Lekker cocktails en hapjes , en later nog heerlijk gegeten. De aqua valencia is heerlijk. We hebben twee kannen op. T was een lange dag dus maar weer richting de tram gelopen en op huus an. We zijn nu in t hotel en gaan lekker slapen. Morgen fietsen huren en met een Nederlandse gids door Valencia fietsen. Tot morgen maar weer, liefs van kim en mij.

Tips zijn voor mij welkom, ga over 2 weken ook😁🎉