Limburg
21 maart 2025 - Swalmen, Nederland
Wat een geluk, gewoon 5 dagen niet ingeroosterd, dat betekend de camper van stal en gaan. We zijn pas begonnen met het Pieterpad lopen en dit was een mooie kans om wat verder weg te gaan om een gedeelte te lopen. We hebben een mooie plek in Beesel aan de maas gevonden, ruime ,plekken mooi sanitair, en in de buurt van een station. Dat is wel belangrijk anders is het lastig om het Pieterpad te lopen, je loopt namelijk niet in een rondje maar van plek naar plek. We kwamen in de middag aan en zijn eerst op de fiets naar Swalmen gegaan, daar zit namelijk de winkel van Max Verstappen. Zijn auto waar die de eerste grand prix mee won alsmede zijn pak en helm stonden daar ook. We hebben alletwee een shirt gekocht, de prijzen waren beter als in Zandvoort, daar was het best duur. we zijn donderdag ochtend bijtijds in Swalmen op de trein gestapt, Swalmen is op de fiets 10 minuten dus prima te doen. Met de trein van Swalmen naar Venlo, en daar terug lopen naar Swalmen, zo’n 23 km. Het weer is prachtig dus wat wil je nog meer. De route ging bijna helemaal door prachtige bossen, en langs water. Soms een heuveltje, maar dat betekend dat je ook weer naar beneden gaat. We hebben rustig aan gedaan want Appie’ s voet was nog niet helemaal hersteld van de val van de keldertrap. Rond 16.00 uur waren we weer in Swalmen. Terug naar de camperplek om eerst te douchen en ‘savonds gegeten in Swalmen in t cachot. Een restaurantje in een oud politie bureau. Erg lekker en verdiend vonden wij na zo’n wandeling.
vandaag vertrekken we richting Maastricht, en verblijven daar ook twee nachten. Dus tot schrijfs maar weer
Frieda:21 maart 2025Veel plezier!
A.temolder:21 maart 2025Wat leuk en wat boffen jullie met het weer heel veel wandel plezier
Lia:21 maart 2025Zoo,dat komt mooi uit met het weer! Geniet er samen van.
Rianne Heijnen:21 maart 2025Ja wat een boffen met dit weer, we zijn nu net aangekomen in Maastricht
Rob:21 maart 2025Lekker genieten met dit mooie weer.