Dag 3 New York

19 april 2026 - New York City, Verenigde Staten

Gisteravond nog naar central park geweest. Zelfs in t donker is t daar mooi. Er was een feestje daar met zelfs een dj. Zag er erg gezellig uit.

vanmorgen was een vroegertje. Half 5 op om naar Brooklyn bridge te gaan en de zon op te zien komen. We hadden er niet veel vertrouwen in want de weer berichten waren niet denderend. T zou gaan regenen. Toch gegaan en t was droog maar erg mistig dus de zon niet gezien. T is wel een giga brug hoor, en dat gebouwd in 1875, das best bijzonder. We hebben veel foto’s gemaakt, maar proberen er deze week nog een keer naar toe te gaan met mooier weer. We hadden nog niet ontbeten dus eerst maar een tentje opzoeken waar we wat konden eten. In china town kwamen we in een super leuk eettentje terecht. Heerlijk gegeten, en aangezien we nu toch al in china town waren meteen de beroemde souvenir shop opgezocht. Hier hebben ze leuke souvenirs voor een fractie van de prijs elders. Met een grote tas er weer uit. Omdat we in de middag een helikopter toer hadden gepland gingen we met de metro en de bus naar new jersey . Hier hadden we eerst nog tijd om naar een grote shopping mall te gaan, allemaal outlet dus dus precies waar kim voor gaat haha. Omdat t weer niet opklaarde hadden we er ook geen vertrouwen in dat de helikopter vlucht  door zou gaan. En inderdaad toen we aanstalten maakten om een uber te regelen kreeg Dévinio mail dat de vlucht niet door ging, en of we een andere datum wilden. Nu gaan we donderdag middag. Joepie daar was ik blij om want met zo’n slecht weer is t zonde je ziet dan niks. Dus toen konden we rustig verder shoppen haha. Nu lekker relaxen op de kamer en dan straks nog ff de stad in om te eten. Tot schrijfs maar weer. Onnodig om te zeggen dat we ontzettend genieten hier, t is een geweldige stad.

toch nog even de stad in geweest, Kim had nog 1 item op haar lijstje staan en die had ze nog niet kunnen vinden. Gelukkig was die winkel dichtbij het hotel. En ja hoor daar hadden ze de riem die ze graag wilde. Ondertussen kon ik nog snel even wat foto’s maken. Bijvoorbeeld van de mooie kerk die tussen alle wolkenkrabbers staat. Dat is toch een bijzonder gezicht. Ook is er het louis vuitton gebouw dat lang in de steigers staat, maar dat hebben ze heel mooi gemaskeerd namelijk het lijkt of er allemaal koffers boven op elkaar gestapeld zijn. Erg leuk bedacht. Ook het momo , museum of modern art is een historisch pand tussen hypermoderne gebouwen.
we hebben heerlijk poké bowl gegeten, althans dev en ik, appie en kim hadden taco bell🤣

nou tot morgen allemaal, dan staat  911 op het programma dat zal heel indrukwekkend zijn.

1. Marion:
    20 april 2026
    Wat een mooie foto's, vooaral die met het kerkje echt heel bijzonder. Geniet maar lekker.
  2. Aly:
    Dag 3, ben benieuwd wat er nog meer voor moois voorbij komt.👋👋
  3. Elly:
    20 april 2026
    Wat een leuke reis maken jullie. Super leuke foto's.