Biogradska gora park
19 juni 2025 - Biogradska Gora National Park, Montenegro
Vanmorgen vertrokken uit Durmitor, hartelijk afscheid van George onze camping baas. Onze gasbus was nagenoeg leeg, en dan kun je zeggen, we koken niet meer en gaan uit eten. Haha maar onze koelkast werkt ook op gas dus toch een nieuwe bus gekocht. We zijn eerst over de Tara bridge gereden, daar nog even foto’s gemaakt. En toen via een erg slechte bergweg richting dit nationaal park. T is schitterend hier, er zijn nu nog veel dagjesmensen maar die gaan straks weg en dan blijven wij hier overnachten, midden in het bos aan een meer. T is hier zo stil, en je ziet van allerlei bloemen en dieren. We zagen een slang, en een prachtige blauwe vlinder, een reuze slak. En allemaal kikkervisjes. Er lopen hier ook beren en wolven maar die zijn schuw en zul je niet zien. Gelukkig maar. Appie ging zwemmen in zijn nakie haha, op t moment dat er even niemand was, even later kwam er een roeiboot met twee dames aan. Haha ik zei al die leggen hier aan, dan moet je maar in t water blijven. Internet is hier niet erg goed, hoop dat de foto’s erop komen
Aly:19 juni 2025Leuk verslag. 👍 en mooie foto's.