Ardennen dag 2

25 juni 2024 - Durbuy, België

Vandaag onze trouwdag, we maken er een gewoonte van om op vakantie te zijn haha. Twee jaar geleden op de TT in Assen en vorig jaar in Noorwegen, en nu dan in de Ardennen. Vanmorgen vroeg eerst naar de bakker brood halen, we hebben heerlijk buiten aan t water ontbeten. Toen op de fiets naar Durbuy. Half uurtje trappen, maar wel pittig bultje. Durbuy is een prachtig stadje, met 400 inwoners, ze claimen dat ze t kleinste stadje ter wereld zijn echter dat klopt niet helemaal, maar t heeft hun wel veel toerisme opgeleverd. Mooie straatjes en prachtige oude vakwerkhuizen. We zijn met een treintje naar boven gereden om vanaf de uitkijktoren over de stad te kijken. Dan zie je wel dat t heel klein is en dat de rivier de ourth eerst anders liep, de oude brug op t plein staat er nog, echter de rivier is er omheen geleid. We kwam nog achterhoekers tegen uit Halle. Dat volk kom je overal tegen haha.  Terug fietsend was t nog steiler en moest ik afstappen om een stukje te lopen, mijn fiets is daar niet op berekend. Op de camping aangekomen bleek dat we nederlandse buren hebben gekregen. Appie gaat straks proberen ons eten te vangen uit de rivier, blij dat ik vlees en aardappels mee heb 😃

morgen weer een nieuw verhaal

1. A.temolder:
    25 juni 2024
    Mooi verhaal en mooie foto's hoop dat appie wat vangt maakt hij het zelf schoon of moet jij dat doen
  2. Anika:
    25 juni 2024
    Gefeliciteerd met jullie trouwdag. Wat leuk met een treintje door de omgeving. Ik ben ook benieuwd naar de gevangen vis hihi..
  3. Rianne Heijnen:
    25 juni 2024
    Haha we hebben vlees en slaatje gehad, de vis werd duur (betaald) niks gevangen dus 🤣🤣
  4. Rianne Heijnen:
    25 juni 2024
    Brrrr mij niet gezien, maar hij heeft niks gevangen dus ook niks schoon te maken gelukkig